sl-SIen-GB
Language
17. december 2018

Kontakt

Bovec ski rental

Trg golobarskih žrtev 50

SI-5230 Bovec

 

g: 041 / 692290

e: info@bovecskirental.com 

Ne spreglejte

Bovec Pozimi

Visokogorje, v katerega so vrezane doline, zgrinjajoče se okrog Bovca in Kanina kot središčema tega cveta dolin, so ta čudežni kraj, ki pozimi postane središče alpskega, carving, turnega smučanja in deskanja. Povezano slovensko-italijansko visokogorsko smučišče Kanin-Sella Nevea se od decembra do maja zablešči kot visokogorski biser iz Zlatorogove zakladnice, ki istočasno ponuja zimske radosti na igrivi slovenski in izzivov polni italijanski strani. Poleg smučarskih, deskarskih in drugih snežnih aktivnosti pa je v zimskih Dolinah navdiha v obilju ponujeno vse, česar si želita in  kar potrebujeta duša in telo. Neokrnjena in divja narava, gore in smaragdna reka s  pritoki, blag in edinstven preplet alpske in sredozemske klime, stoletja ohranjena tradicija, pristni ljudje, njihova gostoljubnost in domiselnost njihove ponudbe. Zimsko visokogorje v svoje okrilje vabi vse iskalce raznovrstnih rekreativnih in športnih doživetij ter izkušenj, ki osvežijo in okrepijo  vaše telo na visokogorskem smučišču Kanin in drugih zasneženih vrhovih.

Vsem, ki si želite pristnega stika z neokrnjeno naravo, Doline navdiha s svojo infrastrukturo nudijo vrsto priložnosti za mirnejše  udejstvovanje v neokrnjeni zimski naravi.

Vsem, ki ste željni novih spoznanj, se Doline navdiha razpirajo z množico naravnih in kulturnih znamenitosti, s svojo zgodovinsko in kulturno dediščino in kulinaričnimi posebnostmi, ki jih lahko preizkusite. Tistim pa, ki potrebujete mir in sprostitev, da bi obnovili harmonijo v sebi in okrepili svoje zdravje, je v Dolinah navdiha ponujena vrsta programov wellness in sprostitvenih dejavnosti,  izhajajočih iz tradicije naravnega zdravljenja. V Dolinah navdiha sredi čiste in neokrnjene narave ter pristne lokalne kulture, daleč od vsakdanje rutine, najdete sprostitev, harmonijo, moč, navdih, ustvarjalnost in zagon. Ponovno najti pristni stik z naravo in življenjem pomeni obnovitev stika s seboj – vrnitev v vir lastne moči, navdiha in zdravja. In kaj danes potrebujemo in česa si želimo bolj kot prav to?

Stara trentarska legenda o nesmrtnem  Zlatorogu govori o skrivnostni zdravilni moči narave tega kraja. Nekoč so ljudje teh krajev verjeli, da košček njegovega zlatega roga pomeni ključ do zakladov, ki so skriti v bovški deželi. Življenje v sožitju z Zlatorogom je bilo kot raj na zemlji, pravi legenda. Ta raj pa je bil izgubljen, ko sta zavladala domišljavost in pohlep. A ta raj, o katerem govori legenda, ni izginil. Tu je, le mi smo navidez izgnani iz njega, ker smo izgubili vez z naravo in življenjem v sebi in zunaj sebe. In tako bo, dokler  ponovno ne vzpostavimo so-žitja s seboj in z drugim. Doline navdiha so tu in čakajo na vas. Vi ste tisti, ki lahko naredite naslednji korak. 

Pogoji uporabeIzjava o zasebnostiX point d.o.o. 2016. Vse pravice pridržane.
Back To Top