Language
17. december 2018

Krpljanje na Bovškem | BovecSkiRental.com

dNevni ali noči izleti s krplji po čudovitih bovških dolinah.

Kontakt

Bovec ski rental

Trg golobarskih žrtev 50

SI-5230 Bovec

 

g: 041 / 692290

e: info@bovecskirental.com 

Ne spreglejte

Krpljanje

Krpljanje


Nudimo vam

Vodeni sprehod s krpljami

Dnevni sprehod s krpljami


V spremstvu vodnika, se boste odpeljali na primerno mesto za krpljanje - običajno naše goste peljemo v eno izmed čudovitih Soških dolin, kjer so prave zimske razmere. Izlet traja do 3 ure - odvisno od vaše pripravljenosti in ni zelo zahteven. Pri nas dobite krplje in palice, s seboj pa imejte topla zimska oblačila - kapa, rokavice, šal po potrebi, zimske hlače in bunda.

Večerni/Nočni sprehod s krpljami


V spremstvu vodnika, se boste odpeljali na primerno mesto za krpljanje v večernem ali nočnem času - običajno naše goste peljemo v eno izmed čudovitih Soških dolin, kjer so prave zimske razmere. Izlet traja do 3 ure - odvisno od vaše pripravljenosti in ni zelo zahteven. Pri nas dobite krplje, palice in nočne lučke, s seboj pa imejte topla zimska oblačila - kapa, rokavice, šal po potrebi, zimske hlače in bunda.

Izposoja opreme za krpljanje


Pri nas si lahko tudi izposodite opremo za krpljanje - krplje in palice, in se tako sami odpravite na sprehod. Vendar bodite pozorni, zimske razmere znajo biti nevarne in nepredvidljive - odpravite se na lokacije, za katere ste sezanjeni z vremenskimi in drugimi naravnimi pogoji.
Pogoji uporabeIzjava o zasebnostiX point d.o.o. 2016. Vse pravice pridržane.
Back To Top